Οδηγίες – Συχνές Ερωτήσεις

  • Αποστολή των προιόντων, σε όλη την Ελλάδα.

   casa de italy άριστης ποιότητος προιόντα, σε  χαμηλές Τιμές.

   stromata1

   ΚΑΛΕΣ ΣΑΣ ΑΓΟΡΕΣ

  Δεχόμαστε Παραγγελίες Πανελλαδικά

  Τηλ. Παραγγελιών 210 3633224

  Email: softblogs1@gmail.com

  Υπάρχει εγγύηση για τα έπιπλα του casa de italy;

  Όλα τα έπιπλα του casa de italy καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση.

  Τα μαξιλάρια της πλάτης κάθονται;

  Τα μαξιλάρια του καθίσματος κατασκευάζονται από μείγματα πολυουρεθάνης που έχουν επεξεργαστεί με νερό (water Lilly) ώστε να αποκτήσουν την μέγιστη δυνατότητα επαναφοράς στην αρχική του θέση (μνημονικά υλικά).

  Τα μαξιλάρια της πλάτης είναι κατασκευασμένα από πούπουλο και comforel με διαμερισματοποίηση ώστε να παίρνουν την μορφή του σώματος όταν καθόμαστε και έπειτα να επανέρχονται στην αρχική τους μορφή.

  Πώς καθαρίζονται τα ξύλινα έπιπλα;

  Τα ξύλινα έπιπλα, επειδή έχουν δεχθεί ειδικές επεξεργασίες με αδιάβροχα βερνίκια ή λάκες, θα πρέπει να καθαρίζονται μόνον με την χρήση ενός μαλακού και ελαφρά βρεγμένου  υφάσματος. Τα όποια στιλβωτικά δίνουν προσωρινή γυαλάδα αλλά μπορεί να δημιουργήσουν και προβλήματα.

  Πόσο ανθεκτικές είναι οι λακαριστές επιφάνειες;

  Οι λακαριστές επιφάνειες είναι πολύ ανθεκτικές αφού είναι κατασκευασμένες από πολυεστερικά χρώματα με την χρήση ειδικών μηχανημάτων και ψημένες σε ειδικούς φούρνους. Ειδικά οι γυαλιστερές λάκες έχουν μεγαλύτερη επεξεργασία με  επάλληλες στρώσεις χρώματος και υλικών.

  Για να κοιμάμαι καλά τι πρέπει να προσέξω σε ένα κρεβάτι;

  Ο ύπνος εξαρτάται κυρίως από το στρώμα και από την βάση (ρέτε) που το στρώμα είναι τοποθετημένο. Όλα τα κρεβάτια μας χρησιμοποιούν ειδικές βάσεις (ρέτε), ανατομικά κατασκευασμένες ώστε να μπορεί ένα καλό στρώμα να ξεδιπλώσει όλα τα προτερήματά του.

  Όσον αφορά τα στρώματα το casa de italy, προτείνει μόνον επώνυμα  Ευρωπαϊκά στρώματα σε μεγάλη ποικιλία ώστε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

  Όλα τα υφάσματα των επίπλων μας καθαρίζονται σύμφωνα με τις οδηγίες καθαρισμού. Εξαρτάται από τον τύπο του υφάσματος εάν πλένεται ή εάν χρειάζεται στεγνό καθάρισμα.

Business forum-Ελληνικη κοινοτητα Business forum

Επισκευες ψυγεια πλυντηριαΕπισκευες ηλεκτρικων συσκευων

mega stores www.bestgr.gr

Επισκευες ψυγεια πλυντηρια Επισκευες ηλεκτρικων συσκευων

καθαρισμος καμιναδας τζακιου